Isola Powertekk cserepes lemez

A Powertekk Nordic prémium acél cserepes lemezek - a megszokottól eltérően - kőzúzalék hintéssel ellátott felületűek. A Powertekk Exclusive prémium acél cserepes lemezek pedig fényes vagy matt porszórt festéssel kerülnek forgalomba.

A termékek a családi tulajdonban lévő norvég Isola A/S csehországi gyáraiban készülnek.

Mikor válassza tetőjére a Powertekk cserepes lemezt?

  • Ha fontos Önnek a garancia! A Powertekk tetőkre teljeskörű 30 év átrozsdásodás elleni garanciát vállal a norvég Isola AS.
  • Ha fontos a terhelhetőség is! A cserepes lemez ne csak tartós legyen, de legyen a legerősebb is. A Powertekk cserepes lemez kategóriájában a legerősebb. A hasonló kőzúzalék szórású acél cserepes lemezek csak 0,4 és 0,45 mm vastagságúak, míg a Powertekk Nordic 0,5 mm vastag. Ez 10-20%-kal erősebb tetőt eredményez Önnek felár nélkül.
  • Ha alacsony tetőhajlást szeretne! A Powertekk Nordic cserepes lemez nagyon alacsony 8° tetőhajlástól egészen a függőleges felületig felszerelhető, és ebben a széles tartományban garantáltan csapadékbiztos fedést nyújt Önnek. 
  • Ha könnyű tetőt szeretne! A Powertekk Exclusive csak 5 kg/m2, így a héjazat súlya nem terheli meg a tetőt különösebben, ezért a termék kiválóan alkalmas tetőfelújításokra (régi palatetők újrafedésére akár a pala bontása nélkül).
  • Nem kopog az esőben! A fém cserepes lemez tetőknél gyakori kérdés, hogy mennyire hangos a tető esőben. A Powertekk Nordic tető felületén lévő kőzúzalék bevonat enyhíti az esőcseppek kopogását.
  • Rendkívüli szél- és csapadékállóság! A Powertekk tetők műszaki megoldásai extra időjárás állóságot nyújtanak az Ön házának. A kategóriájában legnagyobb 88 mm-es oldalátfedés is az abszolút legjobb vízzárást eredményezi.