Fóliaragasztó kétoldalú JUTADACH SP 38 50 m / 38 mm ragasztószalag

Fóliaragasztó kétoldalú JUTADACH SP 38 50 m / 38 mm ragasztószalag
7 220 Ft
Egységár: 144 Ft/méter
Speciális hálóval erősített kétoldali akril ragasztószalag 50 m
Részletek

Működése:

A JUTADACH SP 38 szalagokat, diffúziós tetőfóliák sávjainak horizontális és függőleges összekötéséhez használjuk. A ragasztóréteg különleges összetétele biztosítja a szerkezet szél elleni szigetelését, és megakadályozza a víz esetleges behatolását a tetőfóliák közé. Nem biztosítja viszont a kötést, nyomás alatti víz behatolása ellen. Alkalmazásával magasabb tömítettség érhető el , az alacsony hajlású tetőszerkezeteknél is. A fóliasávok összeragasztásával a szerkezet szélzáróvá tehető. A ragasztó összetétele nem hat ki a tetőfólia vízszigetelő képességére.Kétoldali ragasztó szalag, méretei 38 mm x 1,2 mm x 50 m. A szalag papírhüvelyre van tekercselve 50 fm hosszban. A tekercsek a csomagolásban összetapadás elleni anyaggal vannak ellátva.A szalag nagyon jó műszaki tulajdonságokkal rendelkezik, főleg magas nyúlási, vízszigetelő képességgel, sokáig tartó elaszticitással és lágysággal.

Felhasználása:

A JUTADACH SP 38 kétoldalú ragasztószalagok a polipropilén diffúziós tetőfóliák sávjainak / melyeknél legalább az egyik oldalról szövetlen anyag van/ horizontális és függőleges összekötésére szolgálnak. A
szalagokat használni lehet akkor is, ha az alacsony lejtésű tetőknél, magasabb PHI osztályt akarunk elérni.

A termék ára 1 tekercs ragasztóra vonatkozik! A kiszerelése: 1 tekercs 50 m. Csak egész tekercs rendelhető!

Adatok
Tömeg
690 g/tekercs
Kiegészítő termékek
Beépítése

A JUTADACH SP 38 használata előtt gondoskodni kell ,hogy a ragasztani kívánt felületek szilárdan rögzítettek, tiszták, szárazok, simák, zsír és pormentesek legyenek. A szalag kétoldalt ragaszt, így két diffúziós fólia közé ragasztjuk. Először ráragasztjuk a alsó fóliasáv szélére, majd hozzáillesztjük a felső fóliasávot, lehúzzuk a szalag védelmét, és kézzel összenyomva a sávokat, összeragasztjuk. A ragasztás egyenletes, és gyűrődésmentes legyen. A szalagot min +5C° hőmérsékletnél lehet ragasztani.

Műszaki adatok

 

Hossz: 50 m
Szélesség: 38 mm
Tekercssúly: 690 gr
Csomagolás: 16 tek/doboz
Tárolási hőmérséklet: +5 C° + 25 C°
Alkalmazási hőmérséklet: +5 C° + 40 C°
Hőállóság: -30 C° + 100 C°
Ragasztóagyag: POLIAKRILÁT
Szín: kék
Nyúlás: 1000 %
Nedvesség ellenállás: Permanens
Ragasztó szilárdság: 200 N/25mm
Vízzárás: 0,98gr/cmᶟ
Dinamikus szakadás: 50 N/ cm²
Mérgező anyag: Nem tartalmaz
Tárolás
A tekercseket tiszta, száraz helyen kell tárolni és óvni
kell a napfénytől, UV sugárzástól.