Korcolt csúcsdísz, tetődísz K-13D m: 79 cm

Korcolt csúcsdísz, tetődísz K-13D m: 79 cm
Anyag
Lakkozás (csak horganyhoz és vörösrézhez)
81 410 Ft

Egyedi tervezésű és kivitelezésű tetődísz, épületdísz, toronydísz és csúcsdísz.
150 különböző típusú toronydísz, többféle bádog alapanyagból, kézimunkával történő gyártás.

Részletek

Hosszú élettartamú tetődíszek, mert forrasztás nélküli, korcolt (falc) technológiával, idegen anyag jelenléte nélkül készülnek.
150 különböző típusú toronydísz, többféle bádog alapanyagból, kézimunkával történő gyártás.
Alapanyag kérhető: vörösrézből, horgany lemezből, porszórt színes alumíniumból, és külön rendelésre színezett acéllemezből (Lindab), Prefa lemezből is. Színezett acéllemezből készült díszek ára megegyezik az a porszórt színes alumíniumból készült tetődíszek árával, a színek eltérnek. A színezett alumínium és vörösréz csúcsdíszek a legkeresettebbek.

Ha szeretné megőrizni a natúr, patinásodó anyagból (vörösréz és horgany) készült díszek fényes felületét kérem válassza a "Lakkozást kérek" opciót.

Korcolt tetődíszeket, csúcsdíszeket nem biztos, hogy raktárról tudjuk biztosítani, figyelembe véve a termékkör anyag, szín, és típus választékát! Gyártás esetén (kézi munka) hosszabb átfutási idővel kell számolni akár 2-3-4 hét is lehet!

 

 

tetődísz, csúcsdísz, bádog csúcsdísz, tető csúcsdísz, szélkakas csúcsdísz, szélkakas tetődísz, dachschmuck, wetterhahn, vörösréz, szélkakas, díszműbádogos

Adatok
Tömeg
16 kg/db