Tyvek® Pro páraáteresztő tetőfólia

Tyvek® Pro páraáteresztő tetőfólia
Tyvek® Pro páraáteresztő tetőfólia
Tyvek® Pro páraáteresztő tetőfólia
Tyvek® Pro páraáteresztő tetőfólia
Tyvek® Pro páraáteresztő tetőfólia
Tyvek® Pro páraáteresztő tetőfólia

A Tyvek® Pro tartós vízálló membrán, amelyet nemszőtt laminált polipropilénnel erősítettek meg.

Részletek

Ez a légzáró, páraáteresztő tetőfólia rendkívül vízálló, és minden alátámasztott és nem alátámasztott (deszkázott) magastetős alkalmazás esetén megfelelő. A Tyvek® Pro nem igényel eresz-, cserép- vagy tetőgerinc-szellőzést, így a használatával az építés során idő és pénz takarítható meg. A hideg, meleg és hibrid tetők mellett alkalmazható alacsony lejtésű fémtetőknél és falaknál is. A Tyvek® Pro tetőfólia 15 év gyártói garanciával rendelkezik. Csomagolás: 75 m2/tekercs.
A DuPont™ Tyvek® lélegző/páraáteresztő építőipari alátéthéjazatok bizonyítottan tartós védelmet nyújtanak a víz ill. csapadék és a levegő beszivárgásával, valamint a páralecsapódással szemben. Az épület burkolatán áthatoló hő, levegő és nedvesség szabályozásával a Tyvek® lélegző alátéthéjazatok jelentős mértékben fokozzák az épületek energiahatékonyságát, és ezzel a környezet védelmét. Alkalmazhatók bármilyen típusú tetőhöz és a legtöbb fa- vagy fémszerkezetes falazathoz, homlokzatokhoz új építési, átalaktási és bővítési projektekhez is.
Mitől ilyen különleges a Tyvek® páraáteresztő fólia? A DuPont™ Tyvek® szigetelő fólia hasznos – funkciós – rétege kb. 6-8-szor vastagabb, mint a közönséges többrétegű polipropilén vagy poliészter fóliáké, melyek funkcionális rétege nagyon vékony (kb. 3-szor vékonyabb, mint egy hajszál), és külső védőrétegek (polipropilén vagy poliészter) közé van préselve.
A Tyvek® egyedi struktúrával rendelkezik: milliónyi végtelenített szálú polietilénből áll, amelyek egy olyan „hálót” alkotnak, amely biztosítja az UV-sugarak és a hőhatások egyenletes eloszlását, így kiváló tartósságot garantál a teljes felületen és mélységben is. A Tyvek® fóliák bizonyítottan ellenállnak az UV-sugaraknak és a hőnek!
A legtöbb többrétegű alátétfólia polipropilénből készül, amely érzékenyebb az UV-sugarakkal szemben, mint a polietilén. A Tyvek® funkcionális rétege 100%-ban UV- és hőstabilizált polietilénből készül. A Tyvek® szigetelő fóliák elviselik az akár 100°C-os hőhatásokat is
(Időnként a héjazat alatti hőmérséklet túllépheti a 80°C-ot, és a nagy hőhatások ronthatják az alátéthéjazatok funkcionalitását.)

A termék a https://tetoesbadog.hu/ webáruházban vásárolható meg.

A termék ára 1 tekercs fóliára vonatkozik! A kiszerelése: 1 tekercs 75 m2.
Csak egész tekercs rendelhető! Kérem ennek megfelelő mennyiséget rendeljen!

1 tekercs 75 m2
2 tekercs 150 m2
3 tekercs 225 m2
4 tekercs 300 m2
5 tekercs 375 m2
6 tekercs 450 m2
7 tekercs 525 m2
8 tekercs 600 m2
9 tekercs 675 m2
10 tekercs 750 m2
stb.

Adatok
Páraáteresztő tulajdonság
Páraáteresztő
Ragasztósáv
nincs
Egységnyi területre jutó tömeg

Szabvány: EN 1849-2

124 g/m2
Anyag
Polietilén + Polipropilén
Vastagság
min. 0,38 mm
Vízgőz átviteli tulajdonság Sd Érték

Szabvány: EN 12572

0,02 m
UV-állóság

Szabvány: EN 13859-1

4 hónap
Cikkszám
Tyvek_Pro
Tömeg
9 kg/tekercs