Zsindelyragasztó Würth

Zsindelyragasztó Würth
5 990 Ft

Kiválóan tapad a bitumenlapokon, nagyon biztonságosan tömíti a tetőfedő lemezeket és a tetőfedő filcet

Részletek

Jó tapadás nedves alapfelületeken

  • Használatát az időjárás nagyrészt nem befolyásolja
  • Sürgősségi javításra is alkalmas

 

Öregedés- és időjárásálló

 

Alkalmas elasztikus profilokhoz


Átlagos tetőlejtésnél a kezdősornál, a gerincnél és a bádogos termékeknél javasoljuk a zsindelyragasztó használatát. Hideg időben történő zsindely felrakásnál szintén kézi ragasztás szükséges. Fontos, hogy NE a zsindely hátoldalán lévő öntapadó csíkra helyezzük a ragasztót, mert ezzel lehetetlenné tesszük, hogy az elvégezze feladatát. A ragasztót a tagozatok alá cseppentsük, megakadályozva ezzel, hogy a szél belekapva a tagozatok alá fújja a port.
1 tubus átlagosan 10 m2 felület ragasztásához elegendő.

 

Adatlap leírás: 
  Würth BITUMENES TÖMÍTŐ
Szín Fekete
Sűrűség 20 C°-on ± 1,38 g/cm³
Száradási idő – RH 50–60 % – touch dry ± 24 h
Lobbanáspont ± 24° C
Hidegállóság – 20-tól 80 °C
Felhasználási hőmérséklet tartomány 0 és 40 °C között
Csomagolás Kartus 310 ml (12 db/doboz)

 


A zsindelyragasztó nagyon fontos termék a zsindely felrakása során.

A zsindelyragasztók teszik lehetővé, hogy nagyon szeles területen is felrakható legyen a zsindely, vagy 60°-nál meredekebb tetőlejtésen alkalmazzunk zsindelyezést, akár hideg időben is.

Zsindelyragasztóra lesz szükség a teljes vízzárás kialakításához azösszes tetőcsomópontnál, mint az eresz-, orom-, fal- és kéményszegélylemezek, tetőkibúvó- és tetőtéri ablakok, vápák, és még rengeteg más helyen.

Bár a zsindely szögeléssel kerül felrakásra, extra ragasztó használatával biztosíthatjuk annak tökéletes rögzítését nagy szélnek kitett tető esetében.

Hideg időben szintén ragasztás szükséges.

Megjegyzés

Nedves körülmények között végzett javításokat száraz állapotban ellenőrizni kell. Ne vonja be oldószertartalmú festékkel. Csak lágyítószer nélküli műanyagokhoz alkalmas. Ez az információ csak a tapasztalatainkon alapuló javaslat. Előzetes vizsgálatok szükségesek.

A használatra vonatkozó utasítások az általunk végzett vizsgálatokon és saját tapasztalatainkon alapuló javaslatok; minden egyes felhasználás előtt végezzen próbát. Tekintettel az alkalmazások széles körére, valamint a többféle tárolási és feldolgozási körülményekre, nem vállalunk semmilyen felelősséget semmilyen egyéni használatból adódó következményért. Amennyiben ingyenes ügyfélszolgálatunk műszaki információkat nyújt, vagy tanácsadó szolgálatként működik, az ügyfélszolgálat semmilyen felelősséget nem vállal, kivéve, ha a megadott információ vagy tanács beletartozik az általunk megszabott, szerződésben rögzített szolgáltatásaink körébe, vagy a tanácsadó tudatosan cselekedett. Termékeink egyenletes minőségéért garanciát vállalunk. Fenntartjuk a jogot műszaki változtatások és fejlesztések végrehajtására.

Adatok
Cikkszám
0890103
Tömeg
700 g/db