Zsindelyragasztó Shingle Stick

Zsindelyragasztó Shingle Stick

Az IKO zsindelyek vásárlásakor feltétlenül az IKO Shingle stick zsindelyragasztó használatát javasoljuk.
A termék nemzetközileg bevizsgált, kompatibilis az IKO által gyártott zsindelyekkel.

Részletek

Igazolt tény, hogy a piacon található egyes gyártók zsindelyragasztóiban lévő agresszív oldószer reakcióba lép a zsindelyeink bitumenjével, hólyagosodást idézve elő azon.
Átlagos tetőlejtésnél a kezdősornál, a gerincnél és a bádogos termékeknél javasoljuk a zsindelyragasztó használatát. Hideg időben történő zsindely felrakásnál szintén kézi ragasztás szükséges. Fontos, hogy NE a zsindely hátoldalán lévő öntapadó csíkra helyezzük a ragasztót, mert ezzel lehetetlenné tesszük, hogy elvégezze feladatát. A ragasztót a tagozatok alá cseppentsük, megakadályozva ezzel, hogy a szél belekapva a tagozatok alá fújja a port.
1 tubus átlagosan 10 m2 felület ragasztásához elegendő.

 

Adatlap leírás: 
  Shingle Stick
Szín Fekete
Sűrűség 20 C°-on ± 1,2 kg/l
Száradási idő – RH 50–60 % – touch dry ± 24 h
Lobbanáspont ± 24° C
Hidegállóság – 20-tól 80 °C
Felhasználási hőmérséklet tartomány 0 és 40 °C között
Csomagolás Kartus 310 ml (12 db/doboz)

 


A zsindelyragasztó nagyon fontos termék a zsindely felrakása során.

Az IKO zsindelyragasztók teszik lehetővé, hogy nagyon szeles területen is felrakható legyen a zsindely, vagy 60°-nál meredekebb tetőlejtésen alkalmazzunk zsindelyezést, akár hideg időben is.
Természetesen minden IKO zsindelyragasztó 100%-ig kompatibilis minden IKO zsindellyel.

Zsindelyragasztóra lesz szükség a teljes vízzárás kialakításához azösszes tetőcsomópontnál, mint az eresz-, orom-, fal- és kéményszegélylemezek, tetőkibúvó- és tetőtéri ablakok, vápák, és még rengeteg más helyen.

Bár a zsindely szögeléssel kerül felrakásra, extra ragasztó használatával biztosíthatjuk annak tökéletes rögzítését nagy szélnek kitett tető esetében.

Hideg időben szintén ragasztás szükséges.

Nagyon fontos, hogy ne használjunk "akármilyen", a piacon kapható "zsindelyragasztó"-nak kikiáltott terméket, mert kompatibilitási problémák léphetnek fel, ami a tető vízzárásának, ugyanakkor a garanciájának elvesztését is eredményezheti.

A termék a https://tetoesbadog.hu/ webáruházban vásárolható meg.

Adatok
Cikkszám
ShingleStick
Tömeg
700 g/db